Kontakt

Hej og oprigtigt hjerteligt velkommen til ØkoBørn

Hej og oprigtigt hjerteligt velkommen til ØkoBørn
oktober 17, 2018 author

Vi har glædet os SÅ meget til at komme, sådan rigtigt i gang -og nu er vi her.

Jeg har grublet længe over, hvad første blogindlæg skulle handle om –jeg har jo aldrig prøvet at skrive blogs før –men jeg tænkte, at en præsentation af hvem, og hvad vi er, nok var det man gerne ville vide først.

Så here we go. Det er os, Andreas, Astrid og Aya, der står bag det hele. Andreas er nok mest den, der får de vilde ideer. Jeg, Astrid, er den der sidder med det til dagligt, og Aya nyder at ”kvalitetsteste” alt det skønne legetøj, der hele tiden kommer dumpende ind ad døren.
Vi bor pt på Nymølle, et stort familiekollektiv i Aarhus N. Vi flyttede hertil i vinters, og ved, at det desværre er midlertidigt og opløses til næste sommer. Men mens vi er her nyder vi det til fulde.

Hele det her med boligsituationen, er et kapitel for sig selv (og der skal nok komme flere indlæg om det senere). Vi er meget alternative i vores tankegang, og åbne for alle mulige –også anderledes løsninger. Vi har boet på båd ad to omgange, bor nu i kollektiv, og fremtiden må vise, hvordan vi skal bo fremover.
De første ideer til ØkoBørn opstod for snart et år siden. Aya havde fødselsdag fastelavns-søndag, og så var det jo oplagt med en fastelavnsfest. Men, hvis vi skulle male vores SÅ lille barn i hovedet, skulle det være noget ordenligt ansigtsmaling. Vi googlede og fandt frem til Natural Earth Paint, som er det vi sælger i dag. Det var det reneste og bedste produkt på markedet. Men det var i Oregon, USA. Vi talte om, at der da måtte være andre som os, der ikke ville spises af med det bras de sælger i legetøjsbutikkerne. Herefter var der en lang pause, og jeg kan ikke præcis huske, hvordan vi kom videre med de tanker.

Jeg, Astrid, sagde mit arbejde op 1. januar, da min barsel var slut. Hverken Aya eller jeg var på nogen måde klar til vuggestue og fuldtidsarbejde med en times transporttid hver vej. Så jeg tog springet og sagde op, uden at vide, hvad jeg så skulle. Og så gik tankerne jo på, hvordan man måske kunne indrette et anderledes arbejdsliv, der hængte bedre sammen med familielivet. Og SÅ var det at tankerne omkring ØkoBørn igen poppede op.

Og her er vi så –et lille års tid efter de aller første tanker, og et par måneder efter det virkelig tog form. En hjemmeside, facebook, instagram, blog –og vigtigst -et lager fyldt med skønne sager.